Pripreme za obilježavanje 10-godišnjice kluba

Budući boćariBudući boćariŠto se događa jednog mirnog, sunčanog, nedjeljnog, travanjskog popodneva na Boćalištu "Langova bara" belomanastirskog Boćarskog kluba "Vid", koje se nalazi u tzv. Betonskoj ulici i prekoputa Nogometnog stadiona "Šparta"?

Potvrđeni igrači, kao što je predsjednik kluba Bariša Boras, malo treniraju bacajući boće, podmladak ih pokušava oponašati i usput se prepire tko je na redu za bacanje, klupski veterani kibiciraju i sunčaju se, ali u hladu, a u pozadini klupskih kiosk-prostorija sprema se nešto četveronožno na ražnju, u pečenjari nedavno načinjenoj dobrovoljnim radom.

 

Sve u svemu, dobra prigoda za dobro druženje članova i simpatizera i za razmišljanje o obilježavanju desetogodišnjice postojanja kluba, koji je osnovan 8. rujna 2004. godine na inicijativu upravo Bariše Borasa i koji je nazvan po naselju Vid kod Metkovića u dolini Neretve, odakle se 80-ih godina 20. stoljeća Boras preselio u Beli Manastir. Kad bi se još našli kakvi sponzori, gdje bi "vidovcima" bio kraj?

Bariša Boras, osnivač i predsjednik klubaBariša Boras, osnivač i predsjednik kluba

 

Klupski veteran i – sunčanje u hladuKlupski veteran i – sunčanje u hladu

 

Kakvo bi to druženje bilo bez praseta na ražnju?Kakvo bi to druženje bilo bez praseta na ražnju?

 

Financiranje weba

Ova web-stranica izrađena je u okviru projekta "MLADI PRED VRATIMA financiranog od Europske Unije. Sadržaj stranice isključiva je odgovornost Boćarskog kluba "Vid" i autorice stranice Vesne Nedić te ni na koji način ne može se smatrati da odražava gledišta Europske Unije.